"Et godt tegn på at hverken Norge eller vårt prosjekt står stille" utbryter Per Inge Haugan, prosjektdirektør hos Glitre Bolig. "I følge våre meglere så jobber de i tillegg med flere interessenter som vi håper gir noen flere salg de neste ukene," fortsetter han. 

Det er nå KUN 9 flotte leiligheter igjen med innskudd fra 2.095.000,- til 8.995.000,-.
Den minste leiligheten har et areal på 57 kvm BRA og den største på 174 kvm BRA, og ikke minst er det fortsatt flere  fine leiligheter på rundt 70 og 80 kvm.
Alle leilighetene har gode solforhold da de ligger orientert mot syd og vest. I tillegg er det noen supre leiligheter igjen i 5. etasje, som har de beste sol- og utsiktsforhold.

Galleriets nettside med boligvelger finner du her

Fin fremdrift
Byggingen som utføres av Veidekke Entreprenør fortsetter med høy sikkerhet og høy kvalitet. I tiden fremover vil det være store synlige endringer på vårt kunstverk ved parken.

Bildene over er tatt på byggeplassen nylig. Nå ser vi etasjene vokse og de ulike leilighetene dukker frem i råbygget. 

Parken vil bli oppgradert
Drammen kommune vil i nær fremtid starte oppgradering av parken slik at den blir enda finere når Galleriet står ferdig. 

Ta kontakt med Galleriet-meglerne Jan Vidar eller Mojtaba
Galleriet-meglerne hos Nbbo Eiendomsmegling er tilgjengelige for en boligprat. I tillegg til å kunne svare på det meste om Galleriet, kan de også gjøre verdivurdering av din eksisterende bolig. Det kan være smart å kontakte dem nå, om du vurderer å kjøpe ny leilighet i Galleriet.