Vi ønsker velkommen til vår visningsbolig
De romslig og lekre rekkehusene begynner å ta form. Er du ekstra nysgjerrig og har lyst til å ta en titt? Da kan du allerede fra i kveld komme å se vår visningsbolig nr 18, klokken 1700 til 1800. Har du ikke mulighet i dag, eller har du allerede kjøpt bolig, kan du ta kontakt med vår megler for å avtale tidspunkt.

Samarbeid med BOHUS
Bohus har stylet og møblert vår visningsbolig og gir alle våre kjøpere verdikupong på 15% på alle ordinære varer. Verdikupong fåes av megler.

Overtagelse i slutten av april
Nå nærmer det seg raskt innflytting. Entreprenør har bekreftet overtagelse i slutten av april. Noe av arbeidet med plen og beplantning kan gjenstå grunnet klima for årstiden. Før påske vil det for kjøpere bli avholdt forhåndsbefaringer av boligene. Selve overtagelsesdatoen vil bli varslet skriftlig til alle innen seks uker før overtagelsen.Har du lyst til å bo i Bjørnstadsvingen?
Rekkehusene har god planløsning med blant annet 3 soverom, 2 stuer, ekstra toalett og privat takterrasse med supre solforhold. Garasje inkludert. Kun 5 rekkehus igjen. Ta en titt på boligvelgeren for å se hvilke.
Vi oppfordrer alle kjøpere og interresenter til å følge Bjørnstadsvingen på Facebook/Bjørnstadsvingen, hvor vi løpende legger ut oppdateringer om aktiviteten på byggeplassen.

Eiendomsmegler 1 BV
Richard Veum, tlf: 959 66 687
e-post: richard.veum@em1.no

Utbygger: GE Røyken Terasse AS
glitreas.no