Rivetillatelsen er i boks, og til uka dundrer maskinene inn på tomta. Det blir støy, det blir støv, og ingen vil lenger være i tvil om at store ting er på gang ved parken. Ikke lenge etter vil bygningsarbeiderne rykke inn, og Galleriet vil begynne å reise seg. Du som allerede har kjøpt, kan begynne å glede deg, og du som sitter på gjerdet bør begynne å tenke på å hoppe ned, før det er for sent.

Og alle gleder seg!
Eiendomsmegler Jan Vidar Avdal er strålende fornøyd med salget og kan melde om fortsatt stor interesse for de ledige leilighetene. Jan Ove Gudem fra Trio Entreprenør ser frem til å sette opp et arkitektonisk spennende bygg. Og Per Inge Haugan fra Glitre Bolig minner entusiastisk om noen av kvalitetene som gjør Galleriet til en suksess: spektakulær arkitektur, sentral beliggenhet i et rolig strøk, gode uteplasser og ikke minst, fleksible finansieringsløsninger.

Fremdeles mange fine ledige leiligheter
Over 60% er nå solgt. Det er med andre ord flere flotte ledige leiligheter i ulike størrelser og prisklasser. Kjøper du nå, er fremdeles alle tilvalgsmulighetene åpne slik at du kan skreddersy leiligheten til din personlige smak.

Boligvelgeren finner du her 
 

Ta kontakt med Galleriet-meglerne nå
Jan Vidar og Mojtaba i Garanti Eiendomsmegling har svar på alle dine spørsmål. De kan guide deg rundt i prospektet og gi deg hjelp og gode råd. De gir deg også gratis verdivurdering av din nåværende bolig.