Mot midten av mai regner vi med å ha satt spunt rundt hele byggegropa. Da skal tomta planeres og klargjøres for kalksementstabilisering. Det betyr enkelt sagt at vi stabiliserer byggegrunnen ved å støpe ned kalk-/sementpeler til en dybde på mellom 15 og 25 meter. KC-peling, som det heter på fagspråket, vil pågå frem til sommerferien.

Deretter skal vi grave ut og støpe bunnplate og vegger i kjelleren. Da er byggingen i gang på ordentlig. Da kan Galleriet snart begynne å reise seg. 

Rapport fra megler: Fremdeles fine leiligheter igjen!
Vi har fremdeles et bredt utvalg av spennende leiligheter fra 58 til 162 kvm BRA. Priser fra 3 990 000 til 16 590 000. Gå inn på gallerietdrammen.no og sjekk boligvelgeren. Men vil du sikre deg drømmeleiligheten midt i Drammen, så er det på tide å hoppe ned fra gjerdet. Kjøper du nå, rekker du også å få med deg alle mulighetene for tilvalg og til å sette ditt personlige preg på leiligheten. 

Galleriets nettside med boligvelger finner du her,

Har du kjøpt allerede?
Som du forstår går det fremover hver eneste dag nå. Og du har mye å glede deg til fremover. Det neste som skjer er møte om tilvalg. Invitasjon til kundekveld 15. mai skal ha blitt sendt ut fra Veidekke Entreprenør i dag fredag 3. mai.
 
NBBO Eiendomsmegling er Gallerietmeglerne

Joda, de het Garanti tidligere. Men meglerne er de samme. Det er bare å ta kontakt med janvidar@nbbo.no eller mojtaba@nbbo.no hvis du har spørsmål.