Salgs- og tildelingsmøte blir avholdt torsdag 14. desember kl 18.00 i NBBO’s lokaler i Nedre Torggt 5. Møtet er åpent for alle, men NBBO- medlemmer har som kjent forkjøpsrett.
 

Litt å huske, litt å gjøre, og litt å glede seg over frem til møtet.

Husk dette:
Påmeldingsfristen til salgs- og tildelingsmøtet er onsdag 13. desember kl 12.00. NBBO-medlemmer som ønsker å benytte seg av forkjøpsretten må melde seg på innen fristen og delta på møtet. Alle, både NBBO-medlemmer og andre, må være påmeldt til salgs- og tildelingsmøtet for å kunne delta.
 
Gjør dette:
Meld deg på salgs- og tildelingsmøtet her.
 
Gled deg til dette:
Fra i dag ligger det digitale prospektet klart for nedlasting på våre nettsider gallerietdrammen.no
Her kan du bli enda bedre kjent med prosjektet og nabolaget. Vi har også lagt ut leilighetsvelgeren på nettsidene. Nå er det bare å starte jakten på drømmeleiligheten.

Bruk tiden godt.

Vi anbefaler alle interessenter å bruke tid på både prospekt og leilighetsvelger slik at man stiller godt forberedt på møtet neste torsdag. Det er også smart å se seg ut mer enn én favorittleilighet. Til sammen har mer enn 900 interessenter meldt seg, så det er ikke umulig at flere har den samme leiligheten som sitt førstevalg. 
 
Vi gjør oppmerksom på at syv leiligheter er solgt av utbygger før salgsstart og faller utenfor bestemmelser om forkjøpsrett. Disse er markert som solgt i prislisten.

Se leilighetene på gallerietdrammen.no