Her bor du i gangavstand til alt som skjer i sentrum og likevel i behagelig, fredelig avstand fra støy og bråk fra utestedene. I stedet har du parken som nærmeste nabo og et nærområde med sjarmerende trehusbebyggelse som fører tankene tilbake til gode, gamle dager.

Sentralt, men ikke sentrum
Uansett hvor du skal – ingen ting er langt unna når du bor i Galleriet. Bussene stopper rett ute i gata. Tog og flytog går på den andre siden av elva, ti minutters gange unna. Men vanligvis vil du sannsynligvis gå eller sykle. Drammen er ikke større enn at det meste er innenfor gang- eller sykkelavstand.

Smarthus er fremtiden
Med smarthusløsninger levert av Smartly kan du styre en rekke funksjoner i leiligheten fra din egen telefon eller et eget kontrollpanel. Lys, varme, ventilasjon, dørlåser, solskjerming og alarm – du har full kontroll og alt på ett sted.

Gunstig finansiering og fleksible bokostnader
Galleriet blir organisert som borettslag med NBBO som forretningsfører. Borettslagsløsningen gir deg valget mellom flere ulike finansieringsløsninger – fra innskudd og nedbetaling av gjeld via felleskostnadene til full innbetaling av kjøpesummen med tilsvarende lavere månedlige felleskostnader. Eller du kan lage en mellomløsning. I tillegg er kjøpsomkostningene ved kjøp i borettslag lavere enn kjøp av selveier. Prisliste med forslag til fordeling av innskudd og fellesgjeld for den enkelte leilighet finner du HER.

Galleriets nettside med boligvelger finner du her


Det går stadig nedover og fremover på byggplassen!

Noe du lurer på? Snakk med Jan Vidar eller Mojtaba
Galleriet-meglerne har svar på det meste, om leilighetene, om nærområdet eller om finansiering.