Endelig. Igangsettelses-tillatelsen for grunnarbeidene har kommet. Nå kan vi begynne å grave.

Tar du en tur forbi tomta i løpet av uken, vil du se gravemaskinene i full gang. Og uken etter vil hele byen høre at Galleriet er i gang. Da begynner spuntingen. Spunt er en støttekonstruksjon i stål som bankes ned i byggegrunnen for blant annet å sikre løsmasser rundt byggegropa. Det vil nok medføre en del støy, men for oss er det den vakre lyden av fremdrift.
 
Veidekke har full kontroll
Som vi informerte om før jul, har Veidekke overtatt som hovedentreprenør for å sikre god gjennomføring av prosjektet. Dette skiftet har dessverre tatt noe lenger tid enn vi hadde håpet, men nå har vi en solid entreprenør med lang erfaring og solid økonomi. Nå er de i full gang med rådgivende ingeniører og utførende underentreprenører for å sikre at Galleriet virkelig blir det kunstverket ved parken som alle venter på.
 
Dessverre blir ventetiden litt lengre
Med så mye godt i vente, med så flinke folk på laget, er det trist å måtte gi beskjed om at det vil gå noe mer tid frem til ferdigstilling enn vi hadde håpet. Som sagt tar det tid å gjennomføre bytte av entreprenør, selv om alle parter har jobbet hardt og entusiastisk for å gjøre overgangen så smidig og effektiv som mulig. Alle fremdriftsplaner peker nå mot en realistisk overleveringsdato et sted i løpet av 2. kvartal 2020. Ingen beklager dette mer enn vi, samtidig som vi er sikre på at Galleriet blir et boligprosjekt det er verdt å vente på.
 
Om noen uker kommer tilvalgsbrosjyren
Vi vet at mange kjøpere ser frem til muligheten for å skreddersy leiligheten etter egen smak. Like før eller like over påske vil Veidekke sende ut brosjyren med tilvalgsmulighetene. Og i første halvdel av mai vil vi invitere alle som har kjøpt leilighet til et informasjonsmøte hvor du kan se prøver på utstyr og materialer, og få svar på alt du lurer på rundt tilvalg.
 
Samme meglere – nytt navn
Garanti Eiendomsmegling har byttet navn til NBBO Eiendomsmegling. Men gallerietmeglerne er de samme hyggelige og kunnskapsrike som du kjenner fra før. Det er bare å ta kontakt med janvidar@nbbo.no eller mojtaba@nbbo.no

Galleriets nettside med boligvelger finner du her