Endelig nærmer vi oss byggestart. Hvis alt går som det skal, rykker entreprenøren inn i løpet av tredje kvartal og begynner rivingen av eksisterende bebyggelse. Vi hadde håpet å være i gang før ferien, men enkelte detaljer i rammesøknaden til kommunen trengte en ekstra avklaring og medførte dessverre noen ukers forsinkelse.
 
30 leiligheter er solgt
Totalt blir det 51 leiligheter i Galleriet. 30 er solgt allerede, og som vi har fortalt tidligere kommer de fleste kjøperne fra lokalområdet, og det er god og spennende spredning på unge og eldre, familier og enslige.
30 solgte betyr også at vi har oppnådd kravet til forhåndssalg. Det eneste som nå står i veien for byggestart er rammetillatelsen.
  
21 flotte leiligheter ledige
Nå er det ingen grunn til å sitte på gjerdet lenger. Vi begynner å bygge i løpet av høsten, og regner med at de første beboerne kan bære inn flyttelasset i starten av første kvartal 2020. Det er fremdeles mange flotte ledige leiligheter, og muligheten for å finne drømmeleiligheten er absolutt til stede.

Boligvelgeren finner du her

Prisene går opp 1. august
Det er som sagt på tide å hoppe ned fra gjerdet. Galleriet er blitt et populært prosjekt, og boligprisene i Drammen er på vei oppover. Er du smart, tar du en beslutning før prisøkningen 1. august.
 
Galleriet-megleren er (nesten) alltid på vakt
Jan Vidar Avdal i Garanti eiendomsmegling er megleren som vet alt om Galleriet. Nå får han i tillegg selskap av kollega Mojtaba Alizadeh.
Du treffer dem på 900 52 330 eller jan.vidar.avdal@garanti.no
og 908 39 439 eller mojtaba.alizadeh@garanti.no
  
Alle vi andre kan snart ta ferie
Vi som jobber med Galleriet ønsker alle kjøpere, alle interessenter og fremtidige Galleriet-beboere en riktig god sommer mens vi gleder oss til byggestart.