Men heldigvis, fortsatt har vi flotte leiligheter til salgs, både 2-, 3- og 4-roms, fra 38 til 162 kvadratmeter. Det er med andre ord fullt mulig å finne drømmeleiligheten i kunstverket ved parken for deg som fremdeles sitter på gjerdet.  Prisene starter for øvrig på 2 790 000,-.

Boligvelgeren finner du her

Snart begynner vi å rive

Endelig. Nå har vi kommet så langt at vi kan begynne å jobbe. Sannsynligvis rykker gravemaskiner og mannskap inn i løpet av juni og begynner rivingen. Da er vi for alvor i gang.

Hvem blir dine nye naboer i Galleriet?

Det ser ut til å bli som vi spådde. Galleriet får en fin sammensetning av beboere. De som har kjøpt frem til nå spenner fra folk tidlig i 20-årene til nærmere 80. Med andre ord en fin og spennende aldersspredning. Foreløpig er de fleste kjøperne lokale, det vil si fra Drammen og omegn, men det kan endre seg utover våren når folk i Asker, Bærum og Oslo for alvor oppdager Galleriet og de bokvalitetene den sentrale beliggenheten i Drammen har å by på.

Endelig – påskeferie!

Det har vært en intens ettervinter for alle oss som jobber med Galleriet. Vi har møtt massevis av hyggelige og interesserte boligkunder, og så langt har det vært en fornøyelse å jobbe med både prosjektet og hver enkelt av dere. Snart tar vi ferie, men ønsker du en boligprat før helligdagene setter inn finner du vår megler  hos Garanti Eiendomsmegling. Jan Vidar Avdal er på plass mandag, tirsdag og onsdag.
 
Vi ønsker alle Galleri-interesserte en riktig god påske!

Har du spørsmål, snakk med Jan Vidar

Jan Vidar Avdal i Garanti Eiendomsmegling vet alt som er å vite om prosjektet og om rutinene i salgsprosessen. Du treffer ham på 900 52 330, eller send en e-post til  jan.vidar.avdal@garanti.no

For mer informasjon se Galleriets hjemmeside her.