Nå er forkjøpsrettsperioden over, og det er fritt fram for alle å sikre seg en bolig i byens kanskje mest spennende prosjekt.

 
Nytt informasjons- og salgsmøte 22. januar
Det er fremdeles 38 spennende leiligheter igjen i Galleriet. Utvalget er stort og variert, både i pris og størrelse. Ikke to leiligheter er like, så her er det mulig å finne sin helt unike leilighet. Priser fra 2 790 000 til 15 990 000.

Nå inviterer vi til et innholdsrikt informasjons- og salgsmøte i Bryggerhuset, Aass bryggeri sitt pilotbryggeri i tidligere Drammensbadet.

Det blir lett servering, kort presentasjon av mikrobryggeriet med smaksprøve, og selvfølgelig grundig presentasjon av prosjektet.

Sett av tid allerede nå: Mandag 22. januar kl 18.00, Grev Wedels Plass 1.

Gi beskjed til Galleriet-megleren om du kommer
På grunn av begrenset antall plasser ønsker Jan Vidar Avdal i Garanti eiendomsmegling beskjed om du kommer. Du treffer ham på 900 52 330 eller jan.vidar.avdal@garanti.no
 

Sjekk boligvelgeren på gallerietdrammen.no
Det er alltid en god idé å være godt forberedt. På våre nettsider finner du både prospekt og boligvelger slik at du i ro og mak kan lete deg frem til din drømmeleilighet før salgsmøtet. Se den her: gallerietdrammen.no
 
Borettslagsmodellen gir flere fordeler.
Galleriet vil bli organisert som borettslag i NBBO. Det betyr ekstra frihet og trygghet for deg som kjøper. Blant annet får du inntil 15 års avdragsfrihet på din andel av fellesgjelden. IN-ordningen gjør at du når som helst kan innfri hele eller deler av fellesgjelden.