Velkommen til salgsmøte 29. januar 2020, klokken 18.00
Stedet er Jonas B. Gundersen på Bragernes Torg.


Normalt må folk vente i både to og tre år før de kan flytte inn i en nybygd leilighet. I Galleriet har vi imidlertid kommet så langt i byggingen at du som kjøper nå kan regne med å flytte inn mot slutten av året.

Nå inviterer vi nye interessenter til salgsmøte. Benytt denne muligheten til å bli bedre kjent med Galleriet og til å sikre deg en av de siste ledige leilighetene.
Her vil du få all informasjon du trenger å vite, i tillegg til informasjon om gunstig finansiering og smarthusteknologi.

Du kan melder deg på salgsmøtet HERGunstig finansiering og fleksible bokostnader

Galleriet blir organisert som borettslag med NBBO som forretningsfører.
Det betyr at vi kan tilby fleksibel finansiering og IN-ordning, i tillegg til høy sikkerhet.

Derfor kan du oppnå lave bokostnader tilpasset din økonomi.
Borettslagsløsningen gir deg valget mellom flere ulike finansieringsløsninger – fra innskudd og nedbetaling av gjeld via felleskostnadene til full innbetaling av kjøpesummen med tilsvarende lavere månedlige felleskostnader. Eller du kan lage en mellomløsning.
 

Fortsatt variert utvalg av leiligheter ledig
Vi har kun 11 ledige leiligheter igjen av 51 totalt, men utvalget er fremdeles både variert og spennende – fra smarte tre-roms på 57 – 126 kvm BRA til en gedigen toppleilighet på hele 174. Priser fra 3 990 000 til 16 990 000.

Prisliste med forslag til fordeling av innskudd og fellesgjeld for den enkelte leilighet finner du HER.

Galleriets nettside med boligvelger finner du her


Kjøpere kan regne med å flytte inn allerede ved neste årsskifte. Det er fortsatt muligheter for å påvirke og bestemme enkelte detaljer og tilvalg selv, så det er lurt å kjøpe nå mens det fortsatt er anledning. Illustrasjonsfoto fra Sigdal Kjøkken.

 

Noe du lurer på? Møt våre meglere onsdag 29. januar
Galleriet-meglerne har svar på det meste, om leilighetene, om nærområdet eller om finansiering. Onsdag er de klare til å hjelpe deg som ønsker sikre seg en av de siste leilighetene.