Vi går inn i julen med en skikkelig god nyhet. Grunnarbeidene på tomta i Peder Buchs gate starter opp i januar. Det betyr at vi vil overholde tidsplanen med tanke på byggetid og overlevering.
Som mange vil ha observert, er Trio Entreprenør ferdig med rivearbeidene, og stafettpinnen blir nå overtatt av Veidekke, som vil stå for oppføringen av bygget. Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører, og vi er overbevist om at de vil levere et glitrende resultat.
 
Teller du på knappene fremdeles?
Ikke tell for lenge. Nå er 35 av de 51 leilighetene i Galleriet solgt, så hvis du drømmer om en sentralt beliggende, moderne leilighet i et bygg med høye arkitektoniske kvaliteter, bør du ikke vente for lenge.
Vi har fremdeles ledige leiligheter i ulike størrelser og prisklasser. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon om valgmulighetene.

Boligvelgeren finner du her

Et smart kunstverk ved parken.
En god ting kan ikke gjentas for ofte. Galleriet blir et helt spesielt bygg med spennende fasader, variert materialbruk og en motvekt til monotonien vi altfor ofte ser i dagens boligbygging. Smarthusteknologi fra Smartly vil dessuten bidra til å gjøre livet i Galleriet både enklere og triveligere.
Beliggenheten blir unik. Rett over gaten ligger parken, rundt hjørnet rusler du rett inn i idylliske "gamle Drammen". Mindre enn 200 meter fra utgangsdøra har du dagligvarebutikk, bakeri og café. Og gågatene starter fem minutter unna.
Som fremtidig beboer i Galleriet har du mye å glede deg til.
 
Men først er det jul
Alle vi som jobber med å realisere Galleriet ønsker både kjøpere, interessenter og fremtidige kjøpere en riktig god jul og et spennende nytt år. Vi vil fortsette å holde deg orientert om utviklingen og fremdriften i prosjektet helt frem til ferdigstillelse.