Gikk du glipp av salgsmøtet i januar? Du får en ny sjanse 11. mars klokken 18.00 Stedet er Jonas B. Gundersen på Bragernes Torg.

Kjøper du nå, kan du flytte inn i en splitter ny leilighet allerede om et snaut år. Det er bare så vidt du rekker å begynne å glede deg. Galleriet stiger til værs hver dag nå, og skal du være med, så begynner det å haste.
 
Utvalget av leiligheter er fremdeles både variert og spennende – fra smarte tre-roms på 57 – 126 kvm BRA til en gedigen toppleilighet på hele 174. Priser fra 3 990 000 til 16 990 000.
 
Galleriet blir et av byens aller mest spennende bygg med nyskapende arkitektur og moderne smarthusløsninger, nesten midt i sentrum.

Du kan melde deg på salgsmøtet HER 

Galleriet bygges i et av Drammens mest koselige nabolag med sjarmerende småhusbebyggelse. Samtidig bor du tett på alt det spennende sentrum har å by på. 

Derfor kan du oppnå lave bokostnader tilpasset din økonomi.
Galleriet blir organisert som borettslag med NBBO som forretningsfører. Det betyr at vi kan tilby fleksibel finansiering og IN-ordning, i tillegg til høy sikkerhet.

Borettslagsløsningen gir deg valget mellom flere ulike finansieringsløsninger – fra innskudd og nedbetaling av gjeld via felleskostnadene til full innbetaling av kjøpesummen med tilsvarende lavere månedlige felleskostnader. Eller du kan lage en mellomløsning.

Prisliste med forslag til fordeling av innskudd og fellesgjeld for den enkelte leilighet finner du HER.

Galleriets nettside med boligvelger finner du her

Noe du lurer på? Møt våre meglere onsdag 11. mars
Galleriet-meglerne har svar på det meste, om leilighetene, om nærområdet eller om finansiering. Onsdag er de klare til å hjelpe deg som ønsker sikre seg en av de siste leilighetene.